Erkélyajtók

Nagyméretű ajók, melyek harmonikusan összekapcsolják otthonát a külterekkel
Az elképzelés, hogy reggeli kávénkat a saját teraszunkon, vagy erkélyünkön élvzhetjük, mindannyiunk álma… A beüvegezett tolóajtók praktikusak családi házakban is, ahol akadálytalan kilátás nyílik a kertre miközben gyermekeit is felügyelheti. A fából készült erkélyajtók potenciálja kihasználható az akadálymentes lakhatás szükségessége esetén is. A tolószerkezetes erkélyajtókat úgy is ki tudjuk alakítani, hogy biztosítsuk a sima mozgást a belső tér és a terasz között. Formatervezett balkonajtókat gyártunk intelligens szellőztetőrendszerrel. A dupla vagy hármas üveg garantálja a magas kényelmet és a kellemes beltéri klímát a házban. Általánban egyszárnyas vagy kétszárnyas erkélyajtókat gyártunk, de örömmel teszünk eleget összetettebb, atipikusabb ajtómegrendeléseknek is.

Az eredeti fából készült erkélyajtók nagyszerű építészeti megoldást jelentenek, mivel kiegészítik otthonának vizuális aspektusait.

  • A fából készült erkélyajtók készítése során gondoskodunk róla, hogy tökéletes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező profil legyen a végeredmény. A keret aljában lévő fa töltőanyag rögzíti az ajtószárnyak tömítését, miközben megvédi a mechanikai sérüléstől.
  • A terasz és erkélyajtók számára készült fa keret, exkluzív formatervezéssel rendelkezik, illetve intuitív egykezes irányítással, egyetlen kilincs segítségével. Fa és a színtervek széles választékát kínáljuk, amelyek összhangban lesznek a homlokzattal valamint a beltérrel.
  • Portfóliónk fából készült toló HS, FS és PSK portálokból áll. A HS portál egy emelő – toló ajtó, amely 400 kg súlyig elbírja az üvegezett szárnyat. Az FS portál koncepciója az ajtó egyes szárnyainak összehajtható “harmonikarendszerén” alapul. A PSK portál egy klasszikus toló-billenő ajtók.
  • Az erkélyajtók optikailag nagyítják otthonát valamint a középületeket, illetve több fényt engednek a terekbe. Esztétikusan összekötik a belső tereket a külső környezettel, ugyanakkor a számos biztonsági jellemzőnek köszönhetően megbízható védelmet nyújtanak otthona számára.