Technológia

Gyártási technológia

A legmodernebb CNS technológiát ötvözzük a kézműves kvalitással
Az innovatív, számítógéppel vezérelt CNC technológia garantálja termékeink abszolút méretpontosságát és alakját. A végtermékeket kézzel festjük családi műhelyünkben. Ez a metódus egyrészt sebészi pontosságú lakkrétegezést eredményez, másfelől így teljesen ellenőrzésünk alatt tartjuk a festéshez szükséges összes oldalt. A kézi lakkozás biztosítja a felület tökéletes egyenletességét, míg és a kondenzációs szárítóalagútban a termékek tökéletesen kiszáradnak. Ezáltal rengeteg időt takaríthatunk meg, és a lehető leghamarabb szállíthatjuk Önnek a kész terméket. A gyártás automatizálása nálunk egybeforr a hagyományos kézművességgel. Néhány finom munka, mint például a köszörülés vagy a fent említett lakkozás csak a tapasztalt asztalos ügyes kezei számára ideálisak.

A minőségi alapanyag és a legmodernebb technológia a két legfontosabb tényező a termékeink készítése során.

  • A gyártás az ügyfél kívánságának megfelelő anyag kiválasztásával kezdődik. A robusztus fadarabokat gép segítségével durvára vágjuk. Formázófűrész segítségével, illetve további kiigazítások után kivágjuk a kívánk termékpofilt.
  • A profil egyes részei a műhelyben mechanikailag össze vannak kapcsolva, kézzel lecsiszolva, áztatva és impregnálva. Ezt az eljárást addig ismételjük, amíg a termék készen nem áll az alapos felületi lakkozásra.
  • A fa-alumínium ablakok esetében a szárnyakra valamint magára a keretre minőségi egészkerületes vasalat kerül. Ezután az üvegezés folyamata következik, ami szintén a megrendelő kéréseiből indul ki.
  • Az elkészült termékeket kiszállítjuk az ügyfeleknek. Közvetlenül a helyszínen össze is szereljük őket, valamint ellenőrizzük funkcionalitásukat és megfelelő illeszkedésüket. A legtöbb esetben az ablakok vagy ajtók az ügyfél által megrendelt kiegészítőkkel (zsalugáterek, hálók, díszes kilincsek) bővülnek.