Szolgáltatások

Nyílászárók méretre történő gyártása

Fa nyílászárók az Ön elképzelései szerint
Amennyiben arra irányuló törekvései vannak, hogy kitörjön a fehér színű műanyag ablakok jellegtelenségéből, akkor méretre szabott fa ablakaink teljesítik ez irányú esztétikai igényeit. A fa soha nem megy ki a divatból, mivel rendkívül finom és sokoldalú anyag. Elhozza otthonába a kényelem, meghittség és klasszikus formatervezés érzését, amely elkíséri egy életen át. Családi fafeldolgozónkban egyedi fából készült nyílászárókat tudunk Önnek készíteni egyedi kézjeggyel. Ablak és ajtóprofiljaink kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, az átgondolt tömítési rendszer pedig megakadályozza a nedvesség beszivárgsát a beltérbe. Kiváló minőségű kötőanyagot, illetve kovácsolóanyagot használunk, amely védi a fából készült ablakokat és ajtókat a huzattól és a hőszivárgástól.

Nem elég csupán minőségi nyílászárókat gyártani, fontos a profi beszerelés is, máskülönben a termék nem képes teljesíteni a vele szemben támasztott elvárásokat.

výroba okna laserom

GARANTÁLTAN A LEGMAGASABB MINŐSÉG

 • Mértere gyártott, fából készült nyílászáróink elsőosztályú alapanyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A professzionális beszerelés lehetővé teszi, hogy az ajtók és ablakok teljesen működőképesek, stabilak és pontosan záródóak legyenek.

EREDETI FORMATERVEZÉS VALÓDI FÁBÓL

 • A fa korlátlan lehetőségekkel rendelkező anyag, amelyből szó szerint elő lehet varázsolni a szokatlan formákat és felületeket. A fa nyílászárók mindig az időtlen klasszikus stílus képviselői, valamint tulajdonosaik jó ízlésének védjegyei lesznek.

KORREKT ÁRAK

 • A minőség nem olcsó, de szükségtelenül nem licitáljuk túl árainkat. Tisztességes árpolitikát folytatunk és mindig optimális megegyezésre törekszünk ügyfeleinkkel. Fából készült nyílászáróinkat bárki megengedheti magának.

BIZTONSÁG

 • A komfortérzet növelése érdekében a gyártás során háromrétegű üveget is használunk, ami garantálja az abszolút biztonság és áthatolhatatlanság érzetét. Számos kifinomult biztonsági rendszer növeli az otthonosság érzését.

Nyílászárók felújítása

Őrizze meg nyílászárói klasszikus szépségét
A régi nyílászárók cseréje nem mindig jelenti a legjobb megoldást. A csere költséges,ugyanakkor egy közvetlen építési beavatkozás is a lakás belterében, ráadásul kivételes esetekben még a műemlékvédőkkel is egyeztetni kell. Alkalmasabb megoldás lehet az eredeti nyílászárók felújítása. Előnye, hogy a nyílászárók felújításánál nincs szükség bontási munkára, és nem befolyásolja az adott ablakok vagy ajtók stílusát. Éppen ellenkezőleg, a felújítások csak hangsúlyozzák szépségüket és egyedi formatervezésüket. A faablakok felújítása érzékeny megközelítést, illetve gazdag tapasztalattal rendelkező professzionális asztalosmunkát igényel. A felújítási költségek nem olyan magasak, mint egy teljes csere esetén. A felújítás javítja az eredeti ablakok / ajtók funkcionalitását és hangszigetelésüket.

A régi fa nyílászárók rendbehozatalával akár 50% -kal csökkentheti a hőveszteséget és növelheti azok élettartamát.

agh-renovacia-okien-a-dveri
 • A nyílászárók rekonstrukciója magában foglalhatja a vasalat felülvizsgálatát és kenését, sérült üveg cseréjét, a már nem funkcionáló alkatrészek cseréjét és javítását, elhasználódott tömítés cseréjét vagy más mechanikai sérülések elhárítását.
 • A rekonstrukciók keretén belül különböző felületi javításokat végzünk pl. ablakpárkány utólagos behelyezése, keretek felujítása és cseréje vagy tömítés helyreállítása.
 • Minden nyílászáró rekonstrukciója szakértői tanácsadást is tartalmaz, mely során az ügyféllel részletesen átvesszük a szükséges változtatásokkal kapcsolatos részleteket.
 • Különböző kereskedelmi, állami és magán épületek nyílászáróinak rendszeres felülvizsgálatát, javítását valamint karbantartását is végezzük. Az esetleges megújítással történő szervizellenőrzéseket szükséges előzetesen egyeztetni, különösen nagyméretű ablakrendszerek esetében.

Nyílászárók cseréje

Az új nyílászárók jobb szigetelést biztosítanak
A nyílászárók olyan építőelemek, amelyek nemcsak jelentősen befolyásolják otthonának esztétikai minőségét, hanem annak anyagi értékét is. Ha kiszerelésüket elhanyagolják, és az összeszerelést nem megbízható szakemberek végzik el, akkor idővel olyan problémák is felmerülhetnek, melyek kiküszöbölésére nem kis anyagi forrásokat kell majd fordítani. Az ablakokkal, valamint a bejárati ajtókkal szemben magasabbak az elvárások, ezért cseréjük során a legapróbb részletekre is oafigyelünk. A régi ablakok vagy ajtók cseréje megakadályozza a felesleges termikus szivárgást, miközben növeli otthonának esztétikai színvonalát. Az új ablakrendszer nagyobb biztonságérzetet nyújt, kiváló hangszigetelést biztosít, valamint minimális karbantartási igényekkel rednelkezik és könnyen kezelhető.

Ne féljenek a cserétől: a nem megfelelő minőségű nyílászárók akár 40% -os hőveszteséget is okozhatnak!

DSC_8917
 • Mindig úgy végezzük el az ablakcseréket, hogy ne károsítsuk a külső épülethomlokzatot. A belső tér irányából haladunk kifele, így az ablak, illetve ajtócsere után felmerülő esetleges vakolatjavítások könnyebben kivitelezhetők.
 • A régi ablakok eltávolítása a lehető legnagyobb körültekintéssel történik – eltávolítjuk a szárnyakat, a belső és külső ablakpárkányokat. Ezt követően az ablakkeret lassan kiválik az ablaknyílásból.
 • Elengedhetetlen az ablaknyílás kezelése az új telepítés előtt: tisztítjuk, kisimítjuk az egyenetlenségeket, eltávolítjuk a maradék gipszet.
 • A végleges beállítások magukban foglalják a keret végső helyzetbe történő illesztését, az ablak teljes kerületének rögzítését, az illesztési hézagot poliuretán habbal töltjük fel, majd a tartozékok felszerelése következik.