PSK Portál

PSK Portál

Nyissa ki, csúsztassa, billentse az ajtót, igényei szerint
A modern építészet inherens részei a nyitott, tágas, üvegezett falú terek. Azépületeket úgy tervezik, hogy a helyiségekbe a lehető legtöbb nappali fényt juttassák be. A PSK portál vasalat esztétikusan és célirányosan összeköti a kül és beltereket úgy, hogy a tolórendszer ne akadályozzon. Elegendő csupán vízszintes irányban eltolni az ajtót, és máris zavartalan kilátása nyílik a környezetre. A PSK portálok gyártásánál az ügyfelek által igényelt különféle biztonsági és szigetelő üvegeket használunk. A tolórendszerek tökéletes tömítéssel rendelkeznek, és központi fogantyúval vezérelhetők.

A toló – és billenőajtók nem igényelnek különösebben nagy teret az eltoláshoz, emiatt alkalmasak kisebb objektumokba is.

  • Az egyszerű kezelhetőség és az ergonomikusan kialakított kilincs garanciát jelent a tolóajtó kényelmes mindennapos használatára. A PSK portál lehetővé teszi a terek teljes megnyitását, illetve a napfény akadálymentes beáramlását.
  • A PSK portál ajtószárnyait könnyen szellőztetési módba lehet billenteni, ugyan úgy, mint az ablakoknál. A robusztus keretek ellenben jól szigetelnek így nincs hőveszteség.
  • PSK portál esetében 200 kg-ig gyártunk nagyméretű tolóajtókat. A keret felső és alsó részén található speciális vezetősínek lehetővé teszik az ajtók sima és zökkenőmentes működését.
  • A toló – és billenőajtókat PSK portál vasalattal különösen olyan családi házakba és lakásokba ajánljuk, ahol a tereket, valamint a terasz és kültéri átjárókat szükséges optikailag nagyítani.

A PSK portálok nyitórendszere

psk-portal-down-1