Tolórendszerek

Tolórendszerek

Élvezze az akadálymentes kilátást
A praktikus tolóajtó rendszerek nemcsak kertje vagy terasza szépségeinek csodálatát kínálják, ezen túl tervezői csemege, amely minden otthon éke. A tolórendszerek elegánsan összekötik a belső teret a külsővel, mégis tökéletesen szigetelnek és biztonságot nyújtanak. A tolórendszereket a legkiválóbb és legtartósabb faanyagból gyártjuk, amely hosszú élettartamot biztosít és költséget takarít meg. A tolórendszerek olyan területeken is célravezetők, ahol gyakorlati okokból szükség van akadálymentes hozzáférésre, ami nagymértékben javíthatja a fogyatékkal vagy más fizikai nehézséggel élők életminőségét. A tolóajtós rendszerek megfelelnek még a legigényesebb formatervezéssel szemben támasztott igényeknek, illetve a biztonság és az egyszerű használat követelményeinek.

A tolóajtó rendszerek kielégítik az Ön formatervezéssel és könnyű kezelhetőséggel szemben támasztott legmagasabb igényeit is.

HS Portál

Az emelő – toló rendszer kihasználja az egyik szárny emelésének mechanizmusát, amivel összekapcsolható a kül és beltér otthonában. A tolórendszer nagy formátumú ajtóknál is működik 400 kg-ig.

FS Portál

A tolóajtók összecsukható nyitórendszerrel olyan nagy terekben használhatók, ahol széles átmenetekre van szükség. Az ajtó egyes részeinek csúsztatásakor harmonika effektus jön létre, ami helyet takarít meg a belső térben.

PSK Portál

Egyszerű nyílászáró rendszer nagyméretű, üvegezett ajtókhoz, melyeket nem csak mozgathat, hanem dönthető és szellőző ablakként is használhat. A kényelmes ajtóvezérlést a központi fogantyú biztosítja.