Méretre gyártott ablakok

Tradicionálisan megmunkált, méretre gyártott fa ablakok

Egész életre szóló fa ablakok
Méretre gyártott fa ablakaink melegséget és meghittséget csempésznek otthonába. A fa időtlen és nagyon jó formázható természetes anyag. Az eredeti faablakok gyártásánál a legmodernebb CNS technológiát alkalmazzuk, olyan számítógép által vezérelve, amely precíz feldolgozást, részletes alakot és tervezési pontosságot biztosít. A kiváló minőségű fából készült ablak velejárója a professzionális összeszerelés is, amely garantálja a 100% -os funkcionalitást, a biztonságot és az ablakok maximális tömítését. Üzemünkben csakis elsőosztályú anyagokat használunk az ellenőrzött és engedélyezett beszállítóktól.

Bízza magát sok éves, generációról generációra öröklődő tapasztalatainkra…

Fa ablakok

A fa az egyik legszebb természetes anyag, amely tökéletesen szigetel, ráaádsul nem csak kinézetre gyönyörű, hanem tapintása is kellemes. Méretre gyártott, kiváló minőségű fából készült ablakokat készítünk, amelyek a kifinomult kézművesség jegyeit viselik magukon.

Fa-alumínium ablakok

A robusztus fa keret és a tartós alumínium burkolat tökéletes kombinációja alkotja az ablakokat, amelyek ellenállnak a változó éghajlati viszonyoknak és különféle mechanikai károsodásoknak.

Francia ablakok

Nagy méretű fából készült francia ablakok, melyeket ellenállhatatlan elegancia jellemez, miközben rengeteg napfényt csempésznek minden térbe. A francia ablakok akadálytalan kilátást és minden belső tér díszítését biztosítják.

Fa euroablakok

Univerzális ablakok, bonyolult tervezési rendszerrel, fából ragasztott profilokból – eurohasábokból, amelyek megőrzik az alakjuk stabilitását. Az Euroablakok nem igényelnek karbantartást és hosszú távú problémamentes működést garantálnak.