Rólunk

A család és az asztalosmesterség iránti elköteleződés

Történetünk

Minden egy faipari műhelyben kezdődött, amely idővel kisebb asztalosipari termékek gyártási helyszínévé nőtte ki magát. Az ügyfelek azonban egyre gyakrabban fordultak hozzánk fából készült nyílászárók gyártásának kérésével. Céltudatos munkával gyorsan eljutottunk a köztudatba, így 1992-ben hivatalosan is elindítottuk a gyártást ÁGH Asztalosműhely néven.

A famegmunkálás családunkban generációról generációra öröklődik. Ez egy hagyomány és szerencse is egyben, hiszen van kinek továbbadni tapasztalatainkat. Vállalkozásunkat fiammal közösen vezetem. Baráti kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal egyaránt, ami többek között biztosítja megrendelőink hozzánk való ragaszkodását. Technológiánk folyamatosan javul az innováció és a termelési hatékonyság jegyében. Fontos a számunkra, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű végterméket kínálhassuk.

Termelési programunkat idővel izotermikus EURO ablakokkal, ajtókkal és fa-alumínium ablakokkal gazdagítottuk. A ragasztott háromrétegű EURO profilok kiváló hőszigetelő és zajcsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. A Siegenia, illetve Maco cégek egyedi vasalatait használjuk, valamint csúcsminőségű bevonatokat az osztrák Adlertől.

Célunk egyszerű, ugyanakkor egy életre szóló küldetés is: olyan fából készült ablakok és ajtók gyártása, amelyek védik és megszépítik otthonát.

Örömmel legyártjuk Önnek is

ÁGH György - alapító