HS Portál

HS Portál

Formatervezett emelő – toló rendszerek
Mi lehet jobb a fényárban úszó nyitott tereknél? A HS Portál tolóajtó rendszerek lehetővé teszik a zökkenőmentes átkelést otthonából a kertbe vagy az erkélyre. Lehetséges a nem szabványos méretű ajtók beüvegezése is egészen 19 m szélességig, 12 m átjáróval. A halk és kényelmes nyitás egy átgondolt mechanizmus, illetve egy mobil kocsi innovatív konstukciójának eredménye. A beüvegezett tolófalat egy vagy kétszárnyú változatban is kivitelezzük. Az alacsony küszöbnek köszönhetően a HS portál tolóajtó nagyon jó szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően pozitív hatással van az energiatakarékosságra.

A népszerű tolórendszer fő jellemzői az egyszerű kezelhetőség, maximális biztonság és az esztétikai egyensúly.

  • A tolórendszer aplikálható minden méretre 400 kg-ig. A HS portál jellegzetessége a robusztus és szilárd konstrukció, amely garantálja a biztonságot a mindennapi használat során.
  • A HS portálra jellemző a rendkívül alacsony küszöb, amely ideális az idősek és a fogyatékkal élők számára. Az alumínium küszöbszalag csak 19 mm magas,tehát gyakorlatilag akadálymentes bejutást biztosít.
  • A tolóajtók kézzel is működtethetők, ami különösen alkalmas áramkimaradás esetén. A vezérlőn beállítható időre a résszellőzés, ami optimális klímát és egészséges levegőáramlást biztosít a szobában.
  • A HS portál “csendes” ajtó funkcióval is rendelkezik. A vezetősínek és hantompítók óvatosan fékezik az ajtószárnyakat, majd csendben a végső helyzetbe csúsztatják őket. A tolóajtók intelligens önszabályozásuknak köszönhetően hibátlanul, egyenletesen haladnak és nem akadnak el.

HS portálok nyitórednszere

hs-portal-down-1