FS Portál

FS Portál

Tolóajtó összecsukható nyitórendszerrel
Engedjen minél több fényt otthonába vagy irodájába. Az FS portál egyedi vasalatának előnye a tágas ajtónyitási szélesség lehetősége. Az összecsukható harmonikaajtók biztonságosan tolhatók a kívánt oldalra így lehetővé teszik a sima átjutást egyik helyiségből a másikba, esetlegesen a kültérbe. Az FS portál ideális télikertek, kávézók, éttermek, galériák, kereskedelmi épületek és irodák számára. Tömörfa felhasználásával készítjük, amely jobban véd a kopástól és a kedvezőtlen időjárástól. Az FS összecsukható rendszer még alapos tisztításkor sem okoz problémát, az ajtó egyes részei könnyen elérhetők mindkét oldalról.

A ügyes “harmonika” tolóajtók kényelmes és elegáns megoldást jelentenek a ház és a kert közötti akadálymentes közlekedés számára.

  • Az FS portál tolórendszer gyártásához a fa és alumínium hatékony kombinációját javasoljuk. A fa jól szigetel, a szilárd alumínium pedig tökéletesen ellenáll az időjárási viszonyoknak.
  • Az FS portál vasalata lehetővé teszi akár a 7 szárnyas ajtószerkezeteket is, amelyek korlátozás nélkül oldalra tolhatók. Az egyik szárny mindig bejárati ajtóként funkcionál, függetlenül a többitől. Dönthető, így szellőzőablakként funckionál.
  • Az ajtók nyitási szélessége elérheti a 6,3 métert. Az FS portálok a maximális nappali fénymennyiséget engedik be, ugyanakkor speciálisan vannak szigetelve az egész kerület mentén, illetve a panelek és a pántok között.
  • A harmonikaszerű nyitódás lehetővé teszi az akadálymentes átjutást a beltérből a külvilágba. A toló – összecsukható nyitás olyan kávézók és kereskedelmi épületek számára is alkalmas, ahol sok ember fordul meg, így magasabbak az igények a helységek megközelíthetőségével szemben.

FS portálok nyitórendszere

fs-portal-down-1
fs-portal-down-2