Francia ablakok

Méretre gyártott francia ablakok

A magas fa ablakok sármja
Egybeolvadnak a padlóval és már első pillantásra lenyűgöznek páratlan eleganciájukkal. Minden beltérnek némi luxust kölcsönöznek, illetve elegendő napfényt biztosítanak. A francia ablakok legnagyobb ajándéka a csodás kilátás, amit nyújtanak. Nyáron kellemesen meleg lesz a lakása, ugyanakkor nagyra értékeli majd a gyors szellőzés lehetőségét is. Az üvegezés minősége a francia ablakok kiváló hangszigetelő tulajdonságait is befolyásolja. Szerelésko örömmel segítjük tanácsainkkal, valamint a megfelelő zsalugáterek és árnyékolók kiválasztásánál, amit ez az ablaktípus igényel.

A francia ablakok az elegancia szimbólumai és nem csupán fényessé teszik otthonát, hanem csipetnyi luxust is lehelnek abba.

  • A magas francia ablakok hagyományosan a padlótól a mennyezetig terjednek. Lélegzetelállító fenségességükkel azonnal felhívják magukra a figyelmet.
    A belső térbe csodálatos fényt eresztenek, ugyanakkor páratlan kilátást tesznek lehetővé.
  • A francia ablakok előállításához nemesfa fajtákat használunk, amelyek optimális hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. A francia ablakok a klasszikusokhoz képest kétszer annyi napfényt engednek be.
  • A francia ablakok előnye a hatékonyabb szellőzés: a nagy ablakszárnyak lerövidítik a szellőztetési időt, ezáltal gyorsítják a levegőcserét. A hőszivárgás elkerülhető átgondolt fűtési rendszerrel.
  • A francia ablakok általában dupla üvegezéssel készülnek, hogy ilyen módon nagyobb hőmegtartást érhessünk el az egyes helyiségekben. A magas ablakokat ablakpárkány helyett dekoratív rácsok vagy korlát védi.