Ajtók kerettel

Ajtók kerettel

A robusztus fakeret fontos része az Ön ajtóinak
Szabványos ajtókereteket, illetve mértere készült atipikus megoldásokat is gyártunk. A magasság meghatározása és tervezés az Ön kezében van, minden az elképzelésein múlik. A fa keretek családi műhelyünkben készülnek. Kiváló minőségű fa ajtókereteinket kedvező áron kínáljuk. Ajtókereteink előnyös beruházást jelentenek, mivel hosszú az élettartamuk és a felhasznált anyag stabilitása jellemzi őket. A fa keretek nem csupán egyedi kinézetükkel, hanem kiváló használati tulajdonságaiknak köszönhetően is eltérnek az acél keretektől. A fa ajtókeretek az egyes helyiségekben hőt takarítanak meg, és jobban ellenállnak a mindennapi igénybevételnek.

Az eredeti fából készült erkélyajtók nagyszerű építészeti megoldást jelentenek, amelyek kiegészítik otthonának vizuális aspektusait.

  • Az ajtókereteket méretre gyártjuk, a hozzá tartozó mintázattal, amely teljesen idomul ajtói külsejéhez. Különböző klasszikus fafajták közül választhat, de nem zárkózunk el az egzotikus fából készült megoldásoktól sem.
  • A kerettel rendelkező belső ajtók minden modern lakó- vagy középület részét képezik. Esztétikailag harmonizálnak a kész ajtók formatervezésével és kellő stabilitást adnak nekik. Válassza ki a megfelelő vastagságú keretet a hozzá tartozó paraméterekkel.
  • Külső ajtókat is készítünk egy fa ajtókerettel. A gyártás során különös figyelmet szentelünk a többrétegű tömítésnek és az áteresztőképességnek. A keretek tökéletesen el vannak helyezve az épület nyílásában, a beszerelést pedig szakembereink végzik.
  • Az béléstokkal ellátott ajtók megfelelő dizájnelemek új ajtói összehangolására, illetve kompakt vizuális benyomás elérésére. A béléstokokat kerekített élekkel és borítással készítjük.