Méretre gyártott ajtók

Új, méretre gyártott fa ajtók

Mestereink kezei között életre szóló, minőségi ajtók születnek
A méretre gyártott minőségi ajtók maxmálisan alkalmazkodnak otthona vagy irodája elrendezéséhez. Olyan beltéri valamint bejárati ajtókat gyártunk, amelyek nem csupán modern formatervezéssel büszkélkedhetnek, hanem ügyes funkcionális elemekkel is. Az Ön igényeihez igazítjuk az ajtók minden egyes részét: az Ön döntésén múlik, milyen fát, vasalatot, belső burkolatot, keretet illetve egyéb felszíni módosításokat választ. Örömmel adunk tanácsot, illetve technikusaink felügyelete mellett olyan árkalkulációt fogunk kidolgozni, amely nem csak a teljes gyártást, ajtókereteket, vasalatot, hanem szállítást, szerelést és a garanciális szolgáltatást is magában foglalja. Ne engedje magát eltántorítani a megoldhatatlannak tűnő technikai korlátokkal. Ajtómodellek széles skáláját kínáljuk, melyek nem csak árban kedvezőek, hanem kiváló zaj- és szigetelési tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Örömmel fogadjuk az atipikus megoldásokat és a nem szokványos formai követelményeket. Nincs kompromisszum, mi személyre szabott ajtókat készítünk Önnek …

Bejárati ajtók

A fából készült bejárati ajtó áthatolhatatlan és biztonságos védelmet nyújt a külső hideggel, zajjal és esetleges betöréssel szemben. Az Ön személyes stílusát képviselik, illetve meghatározzák az otthonába vagy irodahelyiségébe történő belépés hangulatát.

Beltéri ajtók

interierove-dvere-main

A faajtók minden belső tér díszei. Minden fatömb egyedi kézjeggyel rendelkezik és minden személytelen otthonban a kényelem és melegség érzését csempészi. A precíziós vasalattal készült minőségi faajtók mindig jó befektetést jelentenek.

Fa-alumínium ajtók

drevohlinikive-dvere-main

A tömörfa profil és a külső alumínium burkolatok áthatolhatatlan kombinációja, amelyek együtt alkotják a kültéri használatra kélszült tartós fa-alumínium ajtót. Az alumínium burkolat ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Erkélyajtók

Nagyméretű üvegajtók, amelyek harmonikusan összekötik otthonát a külső térrel. Élvezze kertjének akadálytalan kilátását, vagy egy csésze kávét a teraszon. Gyártunk továbbá formatervezett és praktikus tolórendszereket is.

Fa ajtók

drevene-vchodove-dvere-main

A fa időtlen klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. A faajtók évekig fogják megbízhatóan szolgálni. Tartósak, kellemes klímát teremtenek a szobában és kitűnnek szokatlan, természetes szépségükkel.

Ajtók kerettel

A keretek minden kiváló minőségű ajtó szerves részét képezik. Kínálatunkban különféle ajtók találhatók mind belső, mind külső ajtókeretekkel. Gyártásukat az ajtók fomatervezéséhez, valamint otthonának belteréhez igazítjuk.