Fa-alumínium ablakok

Méretre gyártott fa-alumínium ablakok

A legtartósabb ablakok a piacon
Az alumínium burkolatú faablakok kivételes élettartamot garantálnak. A tömörfa tökéletesen tartja a hőt, az alumínium pedig problémamentesen szembeszáll a legszélsőségesebb időjárási körülményekkel is. A fa-alumínium ablakokhoz klasszikus faanyagot használunk, mint például tölgy, luc, borovi, valamint az egzotikus fajták közül a meranti vagy mahagóni. A hő és hangszigetelés a kiváló minőségű dupla és a tripla üvegezés garantálja. A felszíni alumíniumkezelés lehetővé teszi a külső keretek és ház, vagy épület stílusának összehangolását. Speciális és porbevonatok színes skálája közül választhat.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező fa-alumínium ablakok egyaránt megfelelnek a passzív, illetve alacsony energiaigényű házakba.

  • A kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezőtermészetes fa és a tömör alumínium kombinációja olyan ablakot alkot, amely ellenáll az időnek, az időjárási körülményeknek és a fizikai károsodásoknak.
  • A fa-alumínium ablakok rendkívüli élettartammal rendelkeznek. A külső, fa keretet kívülről alumíniumpalást védi, ami még egy további felületkezelésen is átesik. Belülről pedig csodálhatja a gyönyörű fa mintázatot, valamint az eredeti fa meleg érintését.
  • Az ablakok nem igényesek és könnyen karbantarthatók, nem tartalmaznak ártalmas anyagokat, és variálható a formatervezésük. Fából készült alumínium ablakokat készítünk egyedi igényeknek megfelelően. A megrendelő különböző típusú fából, fa dekorációból és megfelelő profilrendszerekből választhat.
  • Az alumínium borítás megnöveli a faablak használati értékét. A rejtett Siegenia kovácsolás megsokszorozza az ablak esztétikai kvalitásait és letisztult formatervezést eredményez. Bármilyen színes változatot kérhet az alumínium borítás számára.

Drevohliníkové okná

Classic
Retro
Soft Line
Linear
Quadrat
Integral
Passiv