Fa-alumínium ajtók

Kültéri fa-alumínium ajtók minden időjárási körülményhez alkamlazkodva

Vastag fa szerkezet alumínium burkolattal védve
Szilárdak, áthatolhatatlanok és évekig megbízhatóan szolgálják Önt. A természetes fa és az alumínium közötti előnyös együttműködés olyan ajtót eredményez, amely mindkét anyagból a legjobbat elegyíti. A fa hozza a keménységet, a kellemes klíma megtartásának képességét a térben, illetve a természetes szépséget. Az alumínium viszont tartós és kompakt védőeszköz, amely ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak és az idő vasfogának. A fának megváltoztathatatlan a szerkezete,az alumínium kemény - őket ötvözve egyedi élettartamú bejárati ajtókat kapunk. A fa a belső tereknek melegséget és otthonosságot kölcsönöz, míg az alumínium kívülről fáradhatatlanul "őrt áll".

A tömörfa masszív és az alumínium burkolat kombinációja garanciát jelent a tartós ajtók számára, amelyek bevehetetlen őrzőként szolgálnak.

  • A fa szerkezet biztosítja a szükséges stabilitást és funkcionalitást a kültéri ajtók számára. Az alumínium tartósságáról és kiváló hővezető képességéről ismert. A fa-alumínium ajtók tökéletesen szigetelnek és ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak.
  • A fa és alumínium célszerű kombinációja nem igényel szinte semmilyen karbantartást. A fa-alumínium ajtók felhasználóbarátak. A kiváló minőségű vasalatnak köszönhetően a mindennapi használattal sem veszítenek értékükből, ugyanakkor könnyen kezelhetők.
  • A külső alumínium burkolat nem deformálódik és védi a fa szerkezetet a napsugárzással szemben. A nagyobb méretű, nehezebb ajtókhoz is illik. Az alumínium burkolat letisztult megjelenést, elegáns stílust kölcsönöz a faajtóknak.
  • A fa-alumínium ajtók extrém ellenálló képességüknek köszönhetően passzív és alacsony energiaigényű házakba egyaránt alkalmasak. Szerkezeti kivitelezésük, illetve a kiváló minőségű anyagok garantálják az optimális energiatakarékosságot.

Fa-alumínium bejárati ajtók