Bejárati ajtók

Eredeti fából gyártott biztonsági bejárati ajtók

Ha az otthon bejáratáról van szó, a biztonság áll az első helyen
A bejárati ajtók otthona, illetve a kereskedelmi épületek egyik legfontosabb elemei. Nem csupán az Ön ízlését képviselik, hanem háztartásának legmagasabb biztonsági és védelmi követelményeinek is meg kell felelniük. A külső bejárati ajtók tartós, masszív fából készülnek, ami eredeti természetes kinézetet kölcsönöz számukra. A biztonsági ajtók termikus -műszaki paraméterei következetes gyártást igényelnek, megbízható vasalattal, tömítéssel, jól bevált zárakkal és zárszerkezettel. Bejárati ajtóink konstrukciója a legszigorúbb biztonsági előírásokat figyelembe véve készül.

A fából készült bejárati ajtók áthatolhatatlan és biztonságos védelmet nyújtanak a külső hideg, zaj és esetleges betörések ellen.

TÖBBPONTOS ZÁRRENDSZER

  • A védelem és biztonság érzése megfizethetetlen otthonában, üzleti vagy irodahelyiségében. Ezért biztonsági ajtóinkat mindig a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelően konstruáljuk, és többpontos zárrendszerrel látjuk el.

ROBUSZTUS ÉS KEMÉNYFA

  • Bejárati ajtóink szilárd, stabil és tömör, fa panelből készülnek, ami ellenáll nemcsak az időjárás viszontagságainak, hanem az esetleges kíváncsiskodóknak is. A legvastagabb profilokat alkalmazzuk, amiket az innovatív CNC technológia és a becsületes kézimunka révén munkálunk meg.

TELJES KERÜLETES TÖMÍTÉS

  • Biztonsági ajtóink megbízhatóságát belső és külső tömítések garantálják. A pontosan és szakszerűen tervezett ajtótömítések megelőzik a nemkívánatos hőhidakat a helyiségben, garantálják a zajvédelmet és védik a tulajdonát.

EGYEDI FORMATERVEZÉS

  • Hogy kellene kinéznie otthona bejártának? Duplaszárnyú luxusajtókról álmodik, vagy épp ellenkezőleg, rusztikus, elegáns bejáratról? Válogatott anyagainkat, valamint a felületkezelést illetően szabad kezet adunk Önnek a választásban, ugyanakkor garantáljuk, hogy ajtaját pontosan az Ön kívánságainak megfelelően készítjük el.