Méretre gyártott fa ablakok

Ablakok, amelyek lélegeznek
A fát évszázadok óta használják úgy, mint az egyik legalkalmasabb nyersanyagot hagyományos ablakok előállításához. A faablakok kiváló hőszigetelő tulajdonságaik és stabil jellegük miatt ismertek. A fa már első pillantásra és érintésre is gyönyörű anyag. Családi vállalkozásunkban a legkiválóbb minőségű, eredeti mintázattal rendelkező faanyag kiválasztására összpontosítunk. Ablakaink masszív tölgyből,lucfenyőből vagy ellenálló erdeifenyőből, más néven borovi fenyőből készülnek. A fából készült ablakok jelentősen megtakarítják a fűtési költségeket, és jó zajvédelmet biztosítanak. Minden fából készült ablak egyedülálló és eredeti alkotás, amely otthonos hangulatot és időtlenséget biztosít lakhelye számára.

A tisztességes mestermunkával készített fa ablakok a legjobb befektetést jelentik életminőségének javításához.

  • Egyedi, méretre gyártott fából készült ablakaink megmunkálása során különös hangsúlyt fektetünk a tökéletes kivitelezésre, illetve minden apró részletre. A szilárd és tartós konstrukció ellenáll az időnek, valamint az időjárás viszontagságainak.
  • A faablakok hosszú élettartamúak és az egyes profilok variálhatósága végtelen.A méretre gyártott, fából készült ablakok az ügyfelek egyedi igényeihez igazíthatók.
  • A faablakokat könnyű javítani, jól alkalmazkodnak a változó szabványokhoz vagy az adott épület / létesítmény stílusához. A felszíni károsodások mechanikai, vagy kémiai beavatkozással könnyen eltávolíthatók.
  • Festéssel, glazúrral és színes lakkok alkalmazásával teljesen át lehet alakítani az ablakok általános megjelenését. Alkalmazásuk manapság nem túl költséges, ugyanakkor viszonylag gyors folyamat. A fából készült ablakok tartós építészeti elemek, amelyeket az idő múlásával folyamatosan felújíthat és karbantarthat anélkül, hogy nagy beruházásokra kellene sort kerítenie.

Drevené okná

StandWin 68
MidWin 78
HighWin 92