Beltéri ajtók

Méretre gyártott fa beltéri ajtók

Fa ajtók, amelyek díszei minden belső térnek
Engedje, hogy a fa megismételhetetlen bája visszaköszönjön az ajtaján. Minden megrendeléshez individiuálisan közelítünk, és különböző, egyedei stílusú, fából készült beltéri ajtókat készítünk. Üvebetétekkel kísérletezünk, valamint olyan formatervezéssel, amelynek nincsenek semmilyen akadályai a kreativitásban. Beltéri ajtóink hosszú ideig szolgálják Önt, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, az erős napfénynek, a nemkívánatos foltoknak, illetve a jó színstabilitásuk. Alakjuk és modern kialakításuk miatt figyelemre méltó elemei lesznek otthonának, vagy irodájának. Választékunkban különböző méretű és formájú üvegbetéttel rendelkező belső ajtók, illetve különböző kivitelű és anyagú fából készült változatok találhatók.

A fa ajtók különálló vizuális objektumot képeznek a térben. Az eredeti fa mintázat melegséget áraszt, és nem csak megjelenésre nyújt kellemes látványt, hanem a tapintása is az.

  • A fa időtlen természetes anyag, amely soha nem öregszik el. A fából készült masszív belső ajtók hosszú élettartamúak és kivételesen jó szigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.
  • Nálunk elérhető a az olyan természetes furnérlemezek széles választéka, mint például a tölgy, bükk, kőris, dió vagy cseresznye. Műhelyünkben egzotikus fafajták is megtalálhatóak, illetve adott esetben belső ajtó gyártásához szükséges faanyagot az Ön kívánságainak megfelelően tudunk bitosítani.
  • A kiváló minőségű beltéri ajtók megfelelően kialakított vázat tartalmaznak, amely lehetővé teszi az ajtó formatervezésének összehangolását a környező térrel. Egyszárnyú ajtókat gyártunk, illetve nagyvonalú és elegáns duplaszárnyú változatot is készítünk.
  • Foglalkozunk beltéri tolóajtókkal is, amelyeket tágasabb helyiségekbe javasolunk, ahol a tereket rendszeresen el kell különíteni.Ez a kategória magában foglalja a kihúzható, összecsukható és csúsztatható faajtókat is.