Fa euroablakok

Méretre gyártott fa euroablakok

Univerzális fa ablakok átgondolt konstrukciós rendszerrel
Az euroablakok kiváló minőségű fából készült ragasztott profilokból készülnek - eurohasábok. Előnyük, hogy hibátlanok, repedésektől és egyenletlenségektől mentesek. Azáltal, hogy az eurohasábok több fa réteg ragasztásával készülnek és optimális méretűre vannak kiszárítva, megőrzik kivételes formai stabilitásukat. Az euroablakok gyártásánál dupla és háromrétegű szigetelőüvegeket használunk. Az üveg és a szárny között mindig van egy szellőzőhorony, amely biztosítja a nedvesség optimális elvezetését. Az euroablakok az egész kerület mentén vasalattal vannak körbevéve, ami megkönnyíti az ablak nyitását és döntését. Az ablakok felszíne teljes impregnálással kezelt, színes alappal bevont és vízzáró felületi lakkal permetezett.

A fából készült euroablakok kiváló, négyirányú Siegenia vasalattal és integrált mikroszellőzéssel rendelkeznek.

  • Az eurohasábnak köszönhetően az ablakok hosszú ideig hosszú ideig megőrzik alakjuk stabilitását és szerkezeti szilárdságát. A becsületes mestermunka hosszú élettartamot és könnyű karbantartást garantál.
  • Fa euro ablakainkat mindig méretre gyártjuk, mivel összhangban kell lenniük az adott épülettel. A konkrét formában, anyagkiválasztásban, szerkezetben és más jellegzetességekben mindig részletekbe menően egyeztetünk a megrendelőkkel.
  • Minden euroablak gyártására készített fa különböző hőszigetelési tulajdonságokkal és mintázattal rendelkezik. A fa végső kinézete befolyásolható megfelelő, természetes mázolással vagy lakkal.
  • A modern euroablakok nem igényelnek külső karbantartást és garantálják a hosszú távú problémamentes működést. A professzionálisan gyártott és beépített euroablakok jelentős hatással van a fűtési költségek csökkentésére és az optimális klíma fenntartására a lakásban.