Minden háztartásba alkalmas fa ajtók

A fa egy időtlen klasszikus, amely melegséget csempész az otthonokba
Több mint 25 famegmunkálással töltött év tapasztalata tesz minket a hagyományos fából készült ajtók gyártásának mesterévé, különféle stílusú és funkciójú formatervezésben. Garantáljuk a minőségi anyagokat és a becsületes megmunkálást, amely a családi műhelyünkből származik. Vezető vasalat és egyéb kiegészítő - beszállítókkal dolgozunk. Akár furnéros, akár masszív ajtóra esik a választása, örömmel segítünk tanácsainkkal, annak érdekében, hogy minden összhangban legyen otthona többi részével. Mindig személyes mérést végzünk az ajtónyílásnál, így a pontos technikai paraméterek alapján készítünk árkalkulációt. Mindig igyekszünk kihasználni a helység összes lehetőségét az ajtók szempontjából, hogy elkerüljük a felesleges hőszivárgást.

Támaszkodjon az egyik legősibb természetes anyagra, melyet hosszú élettartam és tartósság jellemez.

  • A fából készült ajtók bizonyítottan klasszikusok, amelyek megvédik otthonát a nem kívánt nedvességtől, portól és zajtól. Fafeldolgozónk minden fából készült ajtaja kitűnik precíz és kompakt profiljával, valamint kiváló hőszigetelő tulajdonságaival.
  • Minden faanyag, amit a termelésben használunk, személyes varázzsal és lenyomattal rendelkezik. Ajtóink ezáltal egyedi és megismételhetetlen kézjeggyel, valamint formatervezéssel lesznek gazdagabbak. Az elegáns külsőt tovább lehet fokozni üvegbetétekkel, ólomüveggel, illetve különféle felszíni kezelésekkel, ahogy az ügyfél kívánja.
  • A nem hagyományos objektumokhoz egyedi, szabványos megoldásokat és ajtókat is gyártunk a standardtól eltérő elrendezésekkel. A nagyobb tartósság és az extrém élettartam érdekében a fát alumíniummal ötvözzük, ami tökéletesen védi az ajtót az időjárás hatásaitól, valamint a mechanikai sérülésektől.
  • Kínálatunkban számos fából készült bejárati ajtó, garázskapu és biztonsági ajtó különböző változatai találhatók. Természetesen a beltéri ajtók is, melyeknél nem teszünk semmilyen korlátozást és az ajtókat pontosan az Ön igényeinek megfelelően készítjük el. Tolórendszerek, terasz, valamint erkélyajtókra szakosodtunk.