„A fa illatának minden otthonban jelen kellene lennie.”

Fával dolgozunk az idők kezdete óta. Ez az egyik legrégebbi természetes anyag, amely nemcsak hosszú évekig tart, hanem kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A fa kellemes melegséget és nyugalmat csempész otthonába. Minden fából készült terméknek lelke van, ezért is dolgozunk olyan szívesen ezzel az anyaggal.

ÁGH György – alapító

okna-agh

Ablakok

Mértre gyártott fa ablakok. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Fa-alumínium, kombinált nyílászárókkal is foglalkozunk.

Ajtók

Beltéri és bejárati ajtók minden otthonba vagy kereskedelmi térbe. Szakterületünk a biztonsági ajtók és tolóajtó rendszerek.

Tolóajtó rendszerek

A tolóajtós rendszerek nem csak arra kínálnak lehetőséget, hogy élvezze kertjének vagy teraszának szépségeit, de ezenkívül tervezői csemege is, ami minden ház dísze lehet.

Asztalosműhelyünk története

Így repült velünk az idő...

Megalapítjuk első családi vállalkozásunkat Ágh Asztalosműhely névvel

A fa iránti szenvedélyünk vezetett minket ahhoz a döntésünkhöz, hogy megalapítsuk első asztalosműhelyünket. Már azelőtt, hogy ez megtörtént volna, szép számban gyülekeztek nálunk a fa ablakokra irányuló megrendelések, ezért is váltottunk végül a professzionális vállalkozás irányába.

Asztalosműhelyünk története

Így repült velünk az idő...

Nagyobb helyiségekbe költözünk és belekezdünk az euroablakok gyártásába

Megrendeléseink villámgyorsan gyarapodnak, így eredeti műhelyünk már szűkösnek bizonyul a számunkra. Nagyobb helyiségbe költözünk, hogy a termékeink iránti növekvő keresletet ki tudjuk elégíteni. Termelési programunkba besoroljuk a már nagyon keresett euroablakokat is.

Asztalosműhelyünk története

Így repült velünk az idő...

EU támogatásban részesülünk, amit a gyártás modernizálásra fordítunk

Hosszú bürokratikus folyamat után sikerült újabb EU támogatást elnyernünk vállalkozásunk további fejlesztéséhez. Lecseréljük gépeinket, bővítjük gyártási kapacitásunkat és helyünket. A legmodernebb SCM berendezésekkel kezdünk dolgozni.

Asztalosműhelyünk története

Így repült velünk az idő...

A nagyszombati kerület 3. legmodernebb cége lettünk

Cégünk jó hírneve immár egész Szlovákiában ismeretes. A vállalkozói versenyben a nagyszombati kerület harmadik legmodernebb cégének választanak. Növeljük produktivitásunkat, így fa nyílászáróinkat egyre több elégedett ügyfél tudhatja magáénak.

Asztalosműhelyünk története

Így repült velünk az idő...

A piacon vagyunk immár 25 hihetetlen éve és mindig újabb kihívásoknak nézünk elébe

Hosszú évek kemény munkájával a hátunk mögött valamint, az asztalosmesterség iránti szenvedélyünktől vezérelve folyamatosan keressük az új kihívásokat. Ügyfeleinknek csak a legjobb minőséget és fából készült termékeket szeretnénk nyújtani, melyek egész életen át szolgálják őket.

A minőség számít

Munkásságunk számokban kifejezve
0
elégedett ügyfél
0
faablak
0
"lefaragott" év
0
kiló felhasznált faanyag
0
lefűrészelt ujj
Válasszon termékeink közül

Engedje magát inspirálni!

Tekintse meg megvalósult projektjeink összeállítását

“Hosszú évek óta együttműködünk az ÁGH családi vállalkozással. Nagyra értékeljük méltányos áraikat, illetve a fával való precíziós munkájukat, amit manapság egyre ritkábban tapasztalhatunk… “

Colorstav –

Team